Walenburg, Alphen ad Rijn | Onderhoudswerkzaamheden

Walenburg, Alphen ad Rijn

ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN

Ingepakt
Voorgevel
Schuur

Voor de VVE  Walenburg 2-40  - 44-94  Alphen aan den Rijn is een 100 % houtrot inspectie uitgevoerd om alle aangetaste onderdelen goed in kaart te brengen.   Door deze 100% inspectie zal de vereniging niet met  onverwachte onkosten geconfronteerd worden tijdens de uitvoering.

Alle bewoners zijn aangeschreven, om hun in de gelegenheid te stellen, om de nog niet geïsoleerde ruiten voor eigen kosten te laten vervangen voor HR glas.

Na het houtherstel en de glasvervanging, zijn  alle houten onderdelen geschilderd in een lichtere kleurstelling,  om de onderhoud cyclus in de toekomst van 1x per 5 jaar naar 1x per 8 jaar te verlengen.  Na 4 jaar zal een controlebeurt  uitgevoerd worden.  Door een slimmer ontwerp van de onderhoudsintervallen kunnen de service kosten beter beheerst worden.

Van der Werf Vastgoedonderhoud is er trots op,  als een actieve partner te hebben kunnen optreden, om het onderhoud op een professionele wijze te kunnen  realiseren. 

Dit project is succesvol afgerond dankzij onze medewerkers Mathijs van der Linden, Sergio van der Voort 

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015