Venezuelastraat 12-60, Alphen ad Rijn | Venezuelastraat, Alphen ad Rijn

Venezuelastraat 12-60, Alphen ad Rijn

VENEZUELASTRAAT, ALPHEN AD RIJN

VVE Amazone wordt bewoond door oudere bewoners en vraagt daarom om een rustige maar gedegen uitvoering met continuiteit in medewerkers die hierbij betrokken zijn.

Volgens het opgestelde meerjarenplan  in 2006 wordt getracht om de onderhouds intensieve gevels in een goed conditie te houden.  

In 2014 is bij de Venezuelastraat in Alphen aan de Rijn al het uitpandige werk geschilderd. De onderdorpels vragen meer dan normale aandacht omdat tijdens de nieuwbouw een verkeerde detailering en houtsoort is toegepast. Dit zorgt ervoor dat er meer dan extra zorg gegeven moet worden aan de vingerlassen en de verbindingen om inwatering en daardoor houtrot te voorkomen. 

In 2013 zijn onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de algemene ruimtes binnen om ook hier continu het complex er goed uit te laten zien. 

Werkwijze
Vanuit de hoogwerker
Remco in de hoogwerker

Dit project is succesvol afgerond dankzij onze medewerkers Remco Veenstra, Ton Kroesemeijer en Dirk Dorsman

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015