Neptunuskade, Leiden | VVE Neptunuskade te Leiden

Neptunuskade, Leiden

VVE NEPTUNUSKADE TE LEIDEN

De drie gebouwen aan de Neptunuskade te Leiden zijn in 2013 door Van der Werf vastgoedonderhoud geschilderd. Sommige onderdelen waren zeer moeilijk te bereiken. Door een goede voorbereiding zijn we erin geslaagd om ook deze onderdelen goed te kunnen behandelen.

Ook het organisatorisch aspect van dit project was zeer uitdagend. Met alle 124 huishoudens moest een afspraak gemaakt worden om de balkonnen te kunnen bereiken.

Na het afronden van de gevels. Waren ook de constructiekolommen en de ingang van de parkeergarage aan de beurt.

Neptunuskade, Leiden
Bedrijfsbussen
Parkeergarage
Neptunuskade, Leiden
Kolommen
Neptunuskade, Leiden
Parkeergarage
Kolommen
Kolommen
Kolommen
Kolommen
Parkeergarage

Dit project is succesvol afgerond dankzij onze medewerkers Remco Veenstra, Ishan Kisek, Rian van Leeuwen, Dirk Dorsman, Dirk van Veen en Ton Kroesemeijer.    

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015