Voorburgseweg 61, Leidschendam | Schilderwerk | Glaswerk | Loodgieterswerk

Voorburgseweg 61, Leidschendam

SCHILDERWERK | GLASWERK | LOODGIETERSWERK

Dit project is een uitdaging door de slechte bereikbaarheid van sommige te schilderen onderdelen.
Door het plaatsen van een grote serre aan de achterzijde van de woning is een situatie ontstaan waarin het voor ons tijdens iedere onderhoudsbeurt weer een uitdaging is om sommige gevelelementen te bereiken. 

Op de foto is te zien hoe doormiddel van creatief denkwerk van de medewerkers de moeilijk bereikbare onderdelen toch netjes geschilderd konden worden.

Voorburgseweg 61, Leidschendam
Voorburgseweg 61, Leidschendam
Voorburgseweg 61, Leidschendam
Voorburgseweg 61, Leidschendam
Voorburgseweg 61, Leidschendam

Dit project is succesvol afgerond dankzij onze medewerkers Remco Veenstra en Dirk Dorsman en door samenwerking met T.I.B. de Boer.

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015