Breestraat 154, Leiden | Breestraat 154, Leiden

Breestraat 154, Leiden

BREESTRAAT 154, LEIDEN

Dit prachtige pand midden in het centrum van Leiden is voorzien van een grote onderhoudsbeurt. De kozijnen zijn volledig kaal gehaald. Vervolgens zijn er diverse reparaties gemaakt en is er een nieuw verfsysteem aangebracht.

Door de locatie van het pand is het bereiken van de te schilderen onderdelen een uitdaging. 
Doormiddel van een samenwerking met Skyworks is er een steigerconstructie geplaats die ons de mogelijkheid gaf om ons werk gemakkelijk en veilig uit te voeren, en de omgeving geen overlast bezorgde. 

Steigerwerk
kaal kozijn
Kaal kozijn

Dit project is succesvol afgerond dankzij onze medewerkers Dennis Blokland en Sander Mocking en steigerspecialist Skyworks.

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015