Vredeskerk, Leiden | Renovatie

Vredeskerk, Leiden

RENOVATIE

De  Vredeskerk ligt op een  markante plaats in Leiden, op de  grens van de  Burgemeesters- en Professorenwijk. De  kerk werd gebouwd in 1965, voor de  toenmalige Hervormde  Vredeskerkgemeente.


Tegenwoordig wordt de  kerk bewoond door de  Protestantse Wijkgemeente Vredeskerk. In het gebouw is  tevens het Kerkelijk Bureau van de  Protestantse Gemeente te Leiden gevestigd, de  overkoepelende  organisatie van de  Protestantse kerken in Leiden.

Onze opdracht was om het gehele gebouw incl. de toren te inspecteren, rapporteren en van onderhoud te voorzien. Wij hebben de opdrachtgever gewezen op enkele onvolkomendheden, welke tijdens de vorige renovatie, niet naar behoren waren afgewikkeld.  

Alle houten onderdelen zijn geschilderd en ook de klokkentoren is weer gerepareerd en voorzien van een speciale vuilafstotende coating. 

De klokkemaker is ondersteund om ook het onderhoud aan de klokken in de toren naar behoren te kunnen uitvoeren en hierdoor extra kosten voor de opdrachtgever te besparen. 

Werken op hoog niveau
De toren is aan de beurt
Daklijsten zijn aan de beurt
Maurice in actie
Betonschade

Dit project is succesvol afgerond dankzij onze medewerkers Matthijs van der Linden, Sergio van der Voort en Maurice Zandstra

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015