Voorstraat 60, Delft | Complete gevelrenovatie

Voorstraat 60, Delft

COMPLETE GEVELRENOVATIE

Dit project is genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015

Voor onze opdrachtgever Stichting Stalpaert van der Wiele   hebben wij het rijksmonument Voorstraat 60 in Delft onderhouden. 

Het monument met hoge lijstgevel (XVIIId). Oorspronkelijke deur met omlijsting door pilasters en fries met triglyphen en metopen. Fraai smeedijzeren stoephek. (Lod.XIV).

Aan de genoemd monumentale onderdelen van de voordeur en omlijsting met triglyphen en metopen  is houtrot hersteld. Maar ook het fraaie smeedijzeren stoephek is teruggebracht is zijn oorspronkelijke staat door het ontbrekende oor terug te brengen. De oude stoep met hardstenen platen is opnieuw onderstopt om verdere schade te voorkomen. 

Aan de achterzijde van het pand is een doorgeroeste brandtrap vervangen door een nieuwe thermisch verzinkte brandtrap. Deze trap was alleen te monteren door op de smalle gracht aan de voorzijde een grote bouwkraan te plaatsen. Ook is op de begane grond in de grote ruimte voorzetramen gemonteerd om aan warmte isolatie te doen en het verblijf in de  winter in de ruimte aangenamer te maken.

10
5
2
8
7
3
Voor & Na
1
6
9
4

Dit project is succesvol afgerond dankzij onze medewerkers Remco Veenstra, Ihsan Kisek en Sander Mocking.

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015