Tieleman en Drost, Leiden | Totaal onderhoud

Tieleman en Drost, Leiden

TOTAAL ONDERHOUD

Van der Werf vastgoedonderhoud is gevraagd door Bouwteam P&O om voor de SWO, Stichting Werk en Onderneming, Het Oude Mosterd complex in Leiden te herstellen.

De gestuukte vakwerkgevels hebben wij tot aan het vuilmetselwerk schoongemaakt en volledig in ere hersteld. 

Gelijktijdig aan deze werkzaamheden hebben wij alle geveldelen hersteld. Er zijn diverse ramen en deuren in oude stijl vervangen. Overige delen zijn op een hoogwaardige manier hersteld en aansluitend opnieuw geschilderd.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd in het najaar en winter. De gevels zijn geheel gesteigerd en wanneer nodig afgeschermd.

Wij hebben de werkzaamheden afgerond met een MJOP aan de opdrachtgever en een gedegen onderhoudsadvies

5
7
1
8
4
6
2
3

Dit project is succesvol afgerond dankzij onze medewerkers Sjaak belt, Jeroen van Hooidonk, Nico Havenaar en Giorgio van Valen. 

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015