Openbare Basisschool De Hobbitburcht,  Alphen aan den Rijn | Plafondmontage, verlichting, timmerwerk, schilderwerk gevel, wanden en kozijnen.

Openbare Basisschool De Hobbitburcht, Alphen aan den Rijn

PLAFONDMONTAGE, VERLICHTING, TIMMERWERK, SCHILDERWERK GEVEL, WANDEN EN KOZIJNEN.

Deze basisschool vroeg ons om het 35 jaar oude schoolgebouw met beperkt budget op te knappen. Het interieur van de school was gedateerd en de leerlingen en leerkrachten hadden last van de slechte verlichting. 

Tijdens de kerstvakantie werd er gestart met de werkzaamheden in de algemene ruimten. Ouders en leerkrachten hielpen mee om de ruimten leeg te maken waardoor er kosten bespaard konden worden. De gehele binnenkant van schoolgebouw De Hobbitburcht is door ons vernieuwd. Het werk in de overige lokalen konden we tijdens schooltijd uitvoeren zonder overlast te veroorzaken. 

Een gezonde, lichte plek om te leren. 

Basisschool De Hobbitburcht | Oude situatie
hobbitburcht
Basisschool De Hobbitburcht | Nieuw situatie
Basisschool De Hobbitburcht | Nieuwe situatie | klaslokaal
hobbitburcht
hobbitburcht
hobbitburcht
hobbitburcht
hobbitburcht
Basisschool De Hobbitburcht
hobbitburcht
Basisschool De Hobbitburcht | Oude situatie | Klaslokaal

De plafonds, de verlichting, de wanden en alle gevelkozijnen zijn aangepakt en opgefrist. Hierdoor is het klimaat in de school aanzienlijk verbeterd. De akoestiek, het kunstlicht maar ook de toetreding van daglicht zijn geoptimaliseerd. Een ware metamorfose.  

Dit project is succesvol afgerond dankzij onze medewerkers George van de Kamp en Alex de Jong.  

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015