OBS Esselyckerwoude, Woubrugge | Volledige gevelrenovatie tbv binnenklimaat en uitstraling

OBS Esselyckerwoude, Woubrugge

VOLLEDIGE GEVELRENOVATIE TBV BINNENKLIMAAT EN UITSTRALING

Van der Werf weet er weer iets moois van te maken bij OBS Esselyckerwoude 
staat op de site van onze opdrachtgever Sopora

Sopora is een organisatie voor openbaar basisonderwijs in vier gemeenten van het Groene Hart. (Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Zoeterwoude). De stichting verzorgt met ruim 250 medewerkers op achttien scholen het onderwijs aan meer dan 3000 kinderen. Alle scholen van Sopora hebben een geheel eigen karakter.

Een aantal scholen zijn niet meer van deze tijd. 

Wij hebben de opdracht om met de beperkte middelen de gevels te vernieuwen en direct de gevel en de lokalen te  voorzien van een frisse nieuwe uitstaling. Tevens wordt door het creëren van ramen en ventilatie in de gevels de lokalen beter geventileerd en wordt er gezorgd voor een gezonde leeromgeving.  

De werkzaamheden worden op een zeer duurzame manier uitgevoerd doordat een aantal onderdelen uit de te vervangen kozijnen worden hergebruikt bijvoorbeeld de nog recent aangebracht draairamen, ventilatieroosters en gevelbekleding. 

01. Verwijderen oude verflagen
05. Plaatsen nieuwe glaslatten
02. Verwijderen oude verflagen
04. Kozijn vervangen
03. Houtrotherstel
08. Binnenschilderwerk
07. Binnenschilderwerk
06. Kleurtje geven

Dit project verloopt gesmeerd dankzij onze medewerkers George vd Kamp, Alex de Jong en Nico Havenaar. 

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015