Gereformeerde kerk, Koudekerk a.d. Rijn | Betonwerk

Gereformeerde kerk, Koudekerk a.d. Rijn

BETONWERK

Gereformeerde kerk
Gereformeerde kerk
Gereformeerde kerk

De KERK van de Gereformeerde gemeente Koudekerk aan den Rijn/Hazerswoude-Dorp is in de jaren 1911-1912 gebouwd in de trant van de Neo-Renaissance naar ontwerp van de Alphense architect J. Hengeveld.

 De kerk is van belang vanwege de vrij grote gaafheid wat betreft de hoofdvorm, het materiaalgebruik en de detaillering van het exterieur.  Wij waren daarom zeer trots dat ons bedrijf  in 2010 een meerjarenonderhoudsplan voor deze kerk mocht  maken.Dit jaar is  de laatste fase uitgevoerd door de toren en de zijkant van de kerk te schilderen.   

Dit project is succesvol afgerond dankzij onze medewerkers Aissa TatouGeorge van der Kamp, Dirk Dorsman en Nico Havenaar.

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015