Academiegebouw, Leiden | Binnenschilderwerk en pleisterwerk

Academiegebouw, Leiden

BINNENSCHILDERWERK EN PLEISTERWERK

Harde werkers
Strak plafond
Eindresultaat
Spuiten


												

Het Hoofdgebouw der Universiteit Rapenburg 73 Leiden  

De vergeelde plafonds met een  akoestische functie in de ontvangstruimte op de begane grond van het monumentale gebouw moesten worden opgefrist.

Alle historische schilderijen en ander kostbare interieur stukken  werden veilig opgeborgen.  

De lichtarmaturen en roosters van de airco werden gedemonteerd, de wanden afgeplakt, de parketvloeren afgedekt  voordat de akoestische coating aangebracht kon worden.  Deze coating heeft een zeer open structuur om het geluid te kunnen opnemen.  Als grote groepen in deze ruimte ontvangen worden zal het geluid nog binnen de acceptabele grenzen blijven.

Na alle werkzaamheden zijn de wanden en vloeren weer ontmanteld van hun bescherming en konden alle kostbare interieur stukken terug komen op hun oude plek.  

Dit project is succesvol afgerond dankzij onze medewerkers Dennis Blokland,  Sander Mocking en de leverancier van de akoestische coating. 

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015