Van schilderwerk tot totaalonderhoud

Van der Werf Vastgoedonderhoud

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers. Van origine werkten we veelal voor particulieren, maar vandaag de dag mogen we ook veel zakelijke opdrachtgevers en verenigingen van eigenaren tot onze klantenkring rekenen. Het totaal onderhoud van menig scholengemeenschap in de regio valt tevens onder ons beheer. Met onze doelgroepgerichte aanpak proberen we elke opdracht zo efficiënt mogelijk uit te voeren waarbij we persoonlijke aandacht nooit uit het oog verliezen. Wij werken graag samen met onze klanten aan een goed resultaat. Hierbij proberen we MVO in alle bedrijfsprocessen te integreren.

Van der Werf  Vastgoedonderhoud staat voor meedenken en onderhouden. Wij onderhouden vastgoed op resultaatgerichte en duurzame wijze.  Innovatief, doelmatig en klantgericht. Voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Wij geven graag antwoord op al uw vragen over onderhoud aan uw vastgoed.

Hoe wij werken

Wij bieden integraal onderhoud aan uw vastgoed. Dat houdt in dat wij met onze eigen mensen en vaste partners alle onderhoudswerkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Dat scheelt u een hoop geregel. Wij nemen u de zorg voor uw vastgoed graag uit handen. Met een RVGO contract bieden wij u garantie op een meerjarig resultaat. Duurzaam werken is onlosmakelijk verbonden met onze werkwijze.

Meerjaren Onderhoudsplan

Regeren is vooruitzien. Efficiënt vastgoedonderhoud vraagt om een goede planning en voorbereiding. Dat is in het voordeel van alle betrokkenen en beperkt de kosten voor u als opdrachtgever. Ons doel is om alles in één keer goed te doen en daarmee onnodige faal-en herstelkosten te vermijden. Wij kunnen u hoge kosten besparen als u ons zo vroeg mogelijk inschakelt.

Onze kracht ligt in het meedenken vooraf. Goed onderhoud is in onze ogen geen eenmalige activiteit, maar een gerichte investering om uw vastgoed voor een lange periode in goede conditie te houden of desgewenst naar een hoger functioneel niveau te brengen. Wij maken liever een goed plan voor meerdere jaren. Dan kunnen wij ook beter inspelen op uw wensen en wordt u niet verrast door plotselinge noodzakelijke herstelwerkzaamheden. Een goede planning van werkzaamheden in de juiste volgorde, tegen voorspelbare kosten. Daar zijn we goed in. Zo weet u precies wat het u kost en om uw vastgoed in optimale staat te houden.

Heeft u schade? Dan kunt u dat direct melden via ons meldingsformulier. Dan komen wij de schade zo snel mogelijk herstellen.

Wij werken volgens de beginselen van het ISO 14001 milieumanagementsysteem.  
Niet voor niets zijn we  MVO Koploper!

DIRECT CONTACT

Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken via:

T (0172) 58 91 35

info@vanderwerfvastgoedonderhoud.nl

HET LAATSTE NIEUWS

Nominatie Le Comte-prijs 2015

Delfia Batavorum, historische vereniging van Delft, heeft Voorstraat 60, herstel van de stoep en reconstructie van de balustrade, genomineerd voor de Le Comte-prijs 2015.   Lees meer >

maandag 8 februari 2016
 
Samenwerking Coen Hagedoorn Bouwgroep BV.

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij onderdeel zijn geworden van Coen Hagedoorn Bouwgroep BV. Door de samenwerking met andere onderdelen van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn wij in staat om onze visie op totaal onderhoud nog beter voor u te organiseren. Onder de vertrouwde naam Van der Werf Vastgoedonderhoud en met alle bekende medewerkers blijven wij u graag van dienst.   Lees meer >

donderdag 3 december 2015